Personadatapolitik

Privatlivspolitik
Sidst opdateret den 2. juli 2021
Ikrafttrædelsesdato 02. juli 2021

Denne fortrolighedspolitik beskriver politikkerne for Backner ApS, Banegraven 6, Nordsjælland 3550, Denmark, email: info@backner.dk, phone: +4547335002 om indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores websted (www.backner.dk). Ved at få adgang til eller bruge tjenesten giver du samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med dette fortrolighedspolitik. Hvis du ikke giver dit samtykke, bedes du ikke få adgang til eller bruge tjenesten.

Vi kan når som helst ændre denne fortrolighedspolitik uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede fortrolighedspolitik på tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra det tidspunkt, hvor den reviderede politik er offentliggjort i tjenesten, og din fortsatte adgang eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede fortrolighedspolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt gennemgår denne side.

 1. Oplysninger, vi indsamler:

  Vi indsamler og behandler følgende personlige oplysninger om dig:

  1. Name
  2. Email
  3. Mobile
  4. Arbejdsadresse
 2. Hvordan vi indsamler dine oplysninger:

  Vi indsamler / modtager oplysninger om dig på følgende måde:

  1. Når en bruger udfylder registreringsformularen eller på anden måde afgiver personlige oplysninger
  2. Interagerer med hjemmesiden
  3. Fra offentlige kilder
 3. Sådan bruger vi dine oplysninger:

  Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, til følgende formål:

  1. Marketing / salgsfremmende
  2. Oprettelse af brugerkonto
  3. Behandler betaling
  4. Administrer kundeordre
  5. Administrer brugerkonto

  Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til ethvert andet formål, beder vi dig om samtykke og vil kun bruge dine oplysninger ved modtagelse af dit samtykke og derefter kun til det eller de formål, hvortil vi giver tilladelse, medmindre vi er forpligtet til at gøre andet af lov.

 4. Hvordan vi deler dine oplysninger:

  Vi overfører ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart uden at søge dit samtykke, undtagen under begrænsede omstændigheder som beskrevet nedenfor:

  1. Analytics

  Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, hvortil de blev overført, og ikke opbevarer dem længere, end det er nødvendigt for at opfylde det nævnte formål.

  Vi kan også videregive dine personlige oplysninger for følgende (1) for at overholde gældende lov, regulering, retskendelse eller anden juridisk proces; (2) for at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne fortrolighedspolitik; eller (3) for at svare på krav om, at din brug af tjenesten krænker tredjeparts rettigheder. Hvis Tjenesten eller vores virksomhed er fusioneret eller erhvervet med et andet selskab, vil dine oplysninger være en af ​​de aktiver, der overføres til den nye ejer.

 5. Opbevaring af dine oplysninger:

  Vi opbevarer dine personlige oplysninger hos os i 90 dage til 2 år, efter at brugerkonti forbliver inaktiv, eller så længe vi har brug for det for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet, som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi kan være nødt til at opbevare visse oplysninger i længere perioder, såsom journalføring / rapportering i overensstemmelse med gældende lovgivning eller af andre legitime grunde som håndhævelse af juridiske rettigheder, forebyggelse af svig osv. Resterende anonyme oplysninger og samlede oplysninger, hvor ingen af ​​dem identificerer dig (direkte eller indirekte), kan opbevares på ubestemt tid.

 6. Dine rettigheder:

  Afhængigt af den gældende lov kan du have ret til at få adgang til og rette eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller modsætte dig den aktive behandling af dine data, bed os om at dele (port) dine personlige oplysninger til en anden enhed, trække ethvert samtykke, du har givet os til at behandle dine data, tilbage, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og andre rettigheder, der kan være relevante i henhold til gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på info@backner.dk. Vi vil svare på din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

  Du kan fravælge direkte markedsføringskommunikation eller den profilering, vi udfører med henblik på markedsføring, ved at skrive til os på info@backner.dk.

  Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de krævede personlige oplysninger eller trække samtykke til at behandle de samme til de krævede formål, kan du muligvis ikke få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt til.

 7. Cookies Etc.

  For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, henvises til vores Cookiepolitik

 8. Sikkerhed:

  Sikkerheden af ​​dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. I betragtning af de iboende risici kan vi imidlertid ikke garantere absolut sikkerhed, og derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden for de oplysninger, du sender til os, og du gør det på egen risiko.

 9. Beklager / databeskyttelsesofficer:

  Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af ​​dine oplysninger, der er tilgængelige hos os, kan du sende en e-mail til vores klageofficer på Backner ApS, Banegraven 6, email: info@backner.dk. Vi vil tackle dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Lige tilføjet til din ønskeliste:
Min ønskeliste
Du har lige tilføjet dette produkt til vognen: