Om Backner

Backner ApS er stiftet som en Import- og salgsvirksomhed med det formål at levere produkter der optimerer arbejdsmiljøet i form af sikkerhedsartikler for den danske industri.

Disse produkter indebærer både beskyttelse af mennesker, men i høj grad også materiel, såsom maskiner, varer, inventar og bygninger med mere.

Pris og kvalitet
Det primære formål er at levere produkter af høj kvalitet, selvom det også er vigtigt for os at holde priserne så lave som muligt. Priserne er fastsat ud fra en afsætning på én enhed, hvilket betyder at bestillinger af større kvantiteter giver en lavere stykpris.

Levering
Leveringen af varer foregår for hoveddelen af varerne fra dag til dag, og hurtig levering af alle varer i sortimentet ses som et nærliggende mål. Dog kan der forekomme længere leveringstider ved bestillinger af større kvantiteter.

Formidling
Kontakten til kunden etableres primært gennem et katalog og en hjemmeside med tilhørende web-butik. Katalogets formål er at give et overblik over produkterne, samt at vise brugen af disse, underbygget af skitsetegninger, eller dimensionsmål. Hjemmesiden indeholder de samme informationer som kataloget, samt de nyeste varer i sortimentet, og kampagnevarer. Hjemmesiden er opbygget med henblik på at kunden selvstændigt kan søge information om produkterne, og via oplysninger eller links på varegruppe- og produktsiderne at kunne få oplyst hvilket tilbehør der passer til produktet.

Udover de primære formidlingskanaler, vil vi også udøve opsøgende salg med henblik på at kommunikere vores budskab personligt til kunden.

Visioner
Vores mål i virksomheden er, at være blandt de toneangivende indenfor de produktområder, hvor vi agerer. Dette mål skal opnås ved altid at bevare kunden i centrum og yde den bedst mulige service. Produkterne skal til stadighed være den bedste kvalitet i forhold til prisen, hvilket sikrer at vi til enhver tid er konkurrencedygtige. Vores mål er at yde den form for service som kunden ønsker, ved at modtage varebestilling 24 timer i døgnet, enten via vores web-butik eller fax eller ved personlig, telefonisk betjening indenfor almindelig kontortid. Dette giver kunden mulighed for, enten i ro og mag at foretage informationssøgning eller varebestilling på hjemmesiden, eller få kyndig vejledning telefonisk.

Sortiment
Varesortimentet spænder som udgangspunkt smalt, men til gengæld meget dybt, for at kunne opfylde kundens behov indenfor vores aktivitetsramme. Når nye varegrupper optages, bestræber vi os på at kunne tilbyde en så stor dybde som muligt indenfor de forskellige områder. Altså vil vi kunne tilbyde alle relevante produkter der måtte findes indenfor en varegruppe.

Kundepolitik
Det er virksomhedens kundepolitik, så vidt som muligt, at opfylde kundens behov; det være sig både med hensyn til service, levering og kvalitet. Dette omfatter både eksisterende såvel som potentielle kunder.

Kundemålgruppe
Virksomhedens nuværende målgruppe omfatter større produktions- og lagerførende virksomheder, men også andre der måtte vise interesse for vores produkter. Målgruppen er som udgangspunkt forholdsvis smal, da vi satser på en gradvis udvidelse, og da vi ønsker at indsamle endnu flere erfaringer om markedet inden universel markedsføring vil blive aktuel.

Professionalitet: Sikkerhed opnås via knowhow: Vi er selv med til at udvikle nye produkter i samarbejde med kunde og leverandører.

Backner ApS
Banegraven 6
DK-3550 Slangerup
CVR: 28153538
Tel.: +45 47 33 50 02
Email: info@backner.dk 

Bank: Jyske Bank
SWIFT/BIC: JYBADKKK
Reg. No.: 5036
Acc.: No.: 0001190296
IBAN: DK77 5036 0001 1902 96

C.E.O. Peter Grynnerup

Lige tilføjet til din ønskeliste:
Min ønskeliste
Du har lige tilføjet dette produkt til vognen: