Autoværn

hjorne_low

• Holder selv de tungeste køretøjer tilbage.
• Hurtig og enkel montering.
• Anvendelig inden- og udendørs.

Autoværnene er konstrueret på den måde, at de ved en kollision absorberer og neutraliserer den energi der opstår. Autoværn kan sågar modstå kollisioner fra lastbiler og gaffeltrucks Det der har virket i trafikken i årevis kan kun være den bedste beskyttelse i Deres produktion.
Derfor har vi udviklet et koncept, der gør det muligt at få autoværn i kortere længder.
Dermed er autoværn den mest individuelle påkørselssikring der findes på markedet. Vi hjælper gerne med planlægningen af Deres projekt.
Deres indendørs områder sikrer De bedst med vores start-sæt ”til ankermontage”. Dermed udelukker De alle chancer for kollision mellem gaffeltrucks, palle løftere og maskiner Til Deres udendørs områder med lastbiltrafik, er start-sættet ”til nedstøbning” bedst egnet, så vidt undergrunden tillader det. Det er naturligvis også muligt at benytte start-sættet ”til ankermontage” hvis underlaget egner sig.
Indhold af start-sæt: Start-sæt til nedstøbning: 1 længde autoværn af 4 m, 2 endestykker, 2 nedstøbnings ben, 2 forstærkningsbøjler. Inklusiv er også lasker og diverse skruer, således at startsættet er komplet. (Total længde i samlet stand 4,80 m.)
Viderebygnings-sæt til nedstøbning: 1 længde autoværn af 4 m, 1 nedstøbnings ben, 1 forstærkningsbøjle. Inklusiv er også lasker og diverse skruer, således at viderebygnings sættet er komplet 

Start-sæt til ankermontage: 1 længde autoværn af 4 m, 2 endestykker, 3 ankermontage ben, 3 forstærkningsbøjler. Inklusiv er også lasker og diverse skruer, således at startsættet er komplet. (Total længde i samlet stand 4,80 m.)
 
 
 
 
 

Autoværns planker.

 
 
 
 

Autoværns ben.