FOX ALERT førstehjælpskuffert

testforside_000

  • Nem adgang til separat plasterdispenser.
  • Brugbarhed og design forenes.
  • Til stationær og mobil brug.
  • Til alle virksomheder.

Fox Alert er en nyhed indenfor førstehjælpsartikler, som i sin udformning tager alle hensyn til brugbarheden. Som væghængt fungerer kufferten som et skab, hvis låg kan bruges som arbejdsbord, og i et snuptag kan den medbringes direkte til den tilskadekomne. Altså forener Fox Alert overskueligheden i et skab, og en kufferts mobilitet. På ydersiden findes en separat plasterdispenser som kan indeholde 5x10 (forskellige) plastre, sådan at hele indholdet ikke bliver åbnet ved mindre skader. Plaster-refills til plasterbeholderen kan kun isættes og udtages med nøgle, og man er derved sikret mod tyveri.
Plastrene, som indtil brug er 100% sterile, udtages ved at trække let i enden. Herved blottes den ene klæbeflade, sådan at plastret kan påsættes med kun én hånd.  
Tilbehør.
Til plasterdispenseren findes flere forskellige typer plaster-refills: Fleksibel, som er elastisk, Vandfast til brug i vådmiljøer, og Sporbar som kan spores ved hjælp af det indlagte metal-lag. Bruges især i fødevareindustrien. Alle refill-pakninger leveres i transparente plomberede æsker, for sikker opbevaring.